Sociaal sparen

Bij Aangenaam kun je sinds kort sparen met 1for1 stamp. Download de Restaurant Aangenaam app in de google play store of in de Apple app store. In het restaurant krijgt u bij elke €20,- die u uitgeeft een digitale stempel. Daarnaast kan er van elke stempel die u spaart een maaltijd worden gekocht voor 1 van de ruim elf kinderen die verblijven in het huis van stichting Ombir in Kathmandu (Nepal.) Dit huis wordt gerund door een Nederlandse vrijwilliger, uw hulp komt dus heel direct terecht bij de kinderen van Nepal.

Daarnaast betaald Aangenaam een maandelijkse bijdrage aan 1for1 stamp, waarvan een groot deel ook weer terecht komt bij stichting Ombir. Hiervan wordt hard gespaard om een nieuw onderkomen voor de kinderen te realiseren. Helpt u ons mee?

Bij 10 gespaarde stempels krijgt u van ons een fles huiswijn, bij 20 stempels een 2 persoons tas van Aangenaam thuis en bij 50 stempels een 3-gangenmenu. De stempels blijven gewoon staan als u deze bijvoorbeeld gebruikt voor de fles huiswijn, wel zo Aangenaam.

Dus download voor uw bezoek de app en spaar voor leuke cadeaus en bovenal voor de kinderen van Ombir.

1for1aangenaamflyer2 001