Op kerstavond en 1e kerstdag (24 en 25 december) zullen we naast onze vaste menu kaart een 3- 4- of 5-gangen kerstdiner aanbieden.
Geroosterde gele- rode en chioggabieten met pistache en gegratineerde geitenkaas
Ravioli van krab met bisque-saus, creme fraiche en kervel
Enpanada met kip, venkel, Spaanse peper, steranijs en sinaasappel
***
Wild bouillon
Velouté van flespompoen
***
Confit de canard met winterpostelein-puree, rozemarijnjus, bospeen en zilveruitjes
Stoofpotje van vis, prei en venkel gegratineerd met ricotta en room geserveerd met rijst
Gegrilde polenta met Parmezaanse kaas, brunoise van paprika en courgette geserveerd met gebakken paddestoelen
***
Assortiment van biologische Europese kazen met gedroogde vijgen
***
Rode en witte stoofpeer, vanilleparfait, kersen en amandel
3-gangen 37.50
4-gangen 42.50
5-gangen 47.50