Groepsreservering

Restaurant Aangenaam kan groepen tot 54 personen een plek bieden. Vanaf 11 personen bieden wij u een drie-gangen keuzemenu aan. Hierbij is er keuze uit zowel een vlees, vis als vegetarisch gerecht. Dit menu wisselt regelmatig en kan altijd naar uw wens worden aangepast. De kosten hiervan zijn 31,50 voor 3-gangen. Eventueel kunnen we ook de reguliere prijzen hanteren, u heeft dan meer vrijheid om bijvoorbeeld 2-gangen te eten.

Voor vragen omtrent ons groepsmenu kunt u altijd contact met ons opnemen.

Afhuur restaurant

Wilt u met een groep komen eten in ons restaurant en graag het restaurant voor u zelf hebben? Bij Restaurant Aangenaam is dat mogelijk. We serveren een vooraf afgesproken keuzemenu aan u en uw gezelschap. We rekenen geen zaalhuur voor ons restaurant, maar werken wel met een omzetgarantie. Wilt u meer informatie hebben over deze mogelijkheid? Neem dan contact op met ons restaurant.

Catering

Bij restaurant Aangenaam kunt u ook terecht voor de catering van uw feest, vergadering of bijeenkomst. Onze keuken verzorgt regelmatig hapjes en buffetten. Bent u geïnteresseerd? Wij denken graag met u mee over de invulling hiervan.