Om te delen

Gefrituurde haloumifriet met yoghurt,
z’atar, granaatappel en munt € 7,00

Roodlofblaadjes met Bastiaansen blauwe kaas,
walnoot en rode-port pruimen € 6,50

Venkelsalami met gegrilde paprika,
caponata en pijnboompitten € 6,50

Naanbrood met pulled chicken, pittige
uienchutney en komijn € 8,00

Gebakken paddenstoelen op getoast brioche-
brood met peterselie, knoflook en pecorino € 8,00

Voorgerechten

Indiase wortel-pompoensoep met komijn € 6,00

Salade met gegrilde bio zeebaars, knolselderij
mosterd-dressing, granaatappel en bieslook € 9,00
Als hoofdgerecht geserveerd met frites € 17,00

Runder-carpaccio met rucolapesto,
pijnboompitten en Parmezaanse kaas € 10,50

Wij serveren 3 wisselende voorgerechten naast onze kaart