Wat kunt u nog meer van Restaurant Aangenaam verwachten?

Cadeaubonnen

Bent u opzoek naar een leuk cadeau? Een cadeaubon van ons Restaurant kunt u krijgen in elke gewenste waarde. Als u van te voren belt leggen wij de bon vast voor u klaar.

Catering

Bij restaurant Aangenaam kunt u ook terecht voor de catering van uw feest, vergadering of bijeenkomst. Onze keuken verzorgt regelmatig hapjes en buffetten. Bent u geïnteresseerd? Wij denken graag met u mee over de invulling hiervan.

Groepsreservering

Restaurant Aangenaam kan groepen tot 54 personen een plek bieden. Vanaf 10 personen bieden wij u een drie-gangen keuzemenu aan. Hierbij is er keuze uit zowel een vlees, vis als vegetarisch gerecht. Dit menu wisselt regelmatig en kan altijd naar uw wens worden aangepast. Voor vragen omtrent ons groepsmenu kunt u altijd contact met ons opnemen.

Afhuur restaurant

Wilt u met een groep komen eten in ons restaurant en graag het restaurant voor u zelf hebben? Bij Restaurant Aangenaam is dat mogelijk. We serveren een vooraf afgesproken keuzemenu aan u en uw gezelschap. We rekenen geen zaalhuur voor ons restaurant, maar werken wel met een omzetgarantie. Wilt u meer informatie hebben over deze mogelijkheid? Neem dan contact op met ons eetcafé.

U kunt ons bereiken op 023-5317403.