Christmas menu

Op kerstavond en 1e kerstdag (24 en 25 december) zullen we naast onze vaste menu kaart een 3- 4- of 5-gangen kerstdiner aanbieden.

Geroosterde gele- rode en chioggabieten met pistache en gegratineerde geitenkaas

Ravioli van krab met bisque-saus, creme fraiche en kervel

Enpanada met kip, venkel, Spaanse peper, steranijs en sinaasappel

***

Wild bouillon

Velouté van flespompoen

***

Confit de canard met winterpostelein-puree, rozemarijnjus, bospeen en zilveruitjes

Stoofpotje van vis, prei en venkel gegratineerd met ricotta en room geserveerd met rijst

Gegrilde polenta met Parmezaanse kaas, brunoise van paprika en courgette geserveerd met gebakken paddestoelen

***

   Assortiment van biologische Europese kazen met gedroogde vijgen

***

Rode en witte stoofpeer, vanilleparfait, kersen en amandel

3-gangen 37.50

4-gangen 42.50

5-gangen 47.50