Proeverij nieuwe kaart 26 september a.s.

Proeverij nieuwe kaart

U kunt zich weer aanmelden voor een avondje voorproeven van onze nieuwe kaart! Deze proeverij staat gepland op dinsdag 26 september a.s. Het is namelijk weer hoog tijd voor een nieuwe herfstkaart. Voor ons is de proeverij een soort ‘try-out’, voor u een leuke manier om kennis te maken met onze nieuwe gerechten tegen een voordelige prijs. Daarnaast kunt u op proefformulieren aangeven wat u anders zou doen of juist erg lekker vond.

We serveren deze avond kleine versies van onze nieuwe gerechten. De hele proeverij komt neer op een 3-gangenmenu, de kosten zijn 20 euro p.p. We beginnen om 18.30 en serveren om 19.00 de eerste gerechtjes.

Wij laten ons in ieder geval de komende tijd inspireren door heerlijke herfstige producten!

fietsen-in-de-regen